Jag är en glad och öppen person som tycker om att få folk att må bra och skratta, därför arbetar jag med healing. Jag har jobbat inom serviceyrket i hela mitt liv och tycker det är trevligt att få kontakt med nya människor.

Mirakel, både stora och små som jag har upplevt under och efter healing-sessioner, gör mig varje gång glad och lycklig över att jag fått gåvan att förmedla denna hjälp till människor.

Sedan många år tillbaka har jag ägnat mig åt Reconnective Healing och The Personal Reconnection, något jag som önskar skall bli en naturlig del i vardagen. Som pensionär är det något jag nu ägnar mig åt med liv och lust, när jag inte springer i naturen eller reser runt för att se världen.

Utbildning 

Diplomerad Healer i Reconnective Healing 2009 och The Reconnection 2010.               Reconnective Healing Foundational &         Reconnection-Certified Practitioner 2017, detta skall göras vart annat år, enligt det ny systemet så 2019 och 2022  så gjorde jag  det. Det blev tyvärr 3 år mellan 2019 och 2022 pga corona                                   

      

 

Reconnective Healing  enligt det nya systemet gjorde jag i maj 2017 i Barcelona.
Då det gäller The Reconnection står det två datum pga jag är centrifierad både i det gamla systemet och det nya. Det nya gjorde jag hos Sara Jansson.
Utbildningarna fick jag av Dr Eric Pearl, den enda som idag lär ut denna gåva.
Ring mig gärna så berättar jag mera: 070-646 44 33 eller maila mig: gertrud.wallgren@gmail.com.
Ser fram emot att höra ifrån dig!