The  Personal Reconnection  
Gertrud tack! Det gått 4 veckor sedan jag var hos dig och gjorde "The Personal Reconnection". Vad har hänt sedan dess? Mycket, lugnet, den mentala balansen, förmåga att se saker jag missat hittills i min omgivning. Jag verkar få andra att andra att må bra både privat och på jobbet. Jag för dialoger med mer klarhet och det jag säger kommer från ett bra ställe inom mej. Allt är bättre! Men jag känner att det är mer på gång. Ska bli spännande att se vad som kommer. Men det är inte bara mentalt som jag känt att saker rör på sig. Fysiskt händer det saker. Dt känns som jag går igenom en detox. 

Jag kan verkligen rekommendera  Gertrud

/Mia

The Personal Reconnection 

Det hände mig en mycket otrevlig händelse för 25 år sedan och som jag sedan dess har grubblat över. Äntligen efter alla dessa år har jag fått en förklaring och den kom till mig under min ”The Reconnection”. Nu slipper jag må dåligt pga denna händelse. Jag var först lite tveksam till ”The Reconnection”, men är så underbart tacksam och glad att Gertrud övertalade mig att göra den. Detta var bara en liten del av det som hände under min session. Nu väntar jag med spänning vad som skall hända i framtiden. Tveka inte att göra samma sak som jag!

TACK Gertrud!

Sara

Reconnective Healing och The Personal Reconnection        
Mycket positivt har hänt sedan jag varpå healing hos dig. Vi skall äntligen få flytta tll Södermalm, något som jag och min man drömt om sedan vi träffades för 13 år sedan. Annat som hänt mig är att jag har ett bättre fokus, mindre ångest, nästan ingen social ångest längre. Jag mår bättre i kropp oh själ. Jag är snabbare på jobbet och hittar nya praktiska lösningar hemma. Jag har kunnat planera in massa kul och orkat med att genomföra det. Jag är äntligen på god väg att ta körkort och känner mig till och med säker bakom ratten. Något som gett mig stor rädsla förr. Det är massor av flera positiva saker som hänt mig. Min intuitiva förmåga är bättre, den gör mig mycket gott. I stort uppskattar jag livet mer och mig lyckligare än någonsin. Min mamma har tagit tag i känslomässigt tunga saker , hjälpt andra som hon velat hjälpa länge  samt rensat hemma. Något som hon verkligen behövt. Det är mycket  mer som hänt men detta är det jag tänker på just nu.
/Ulla

Tack Gertrud!
Din healing ger mig ny energi, mindre värk och livsglädje tillbaka.Jag vill även berätta att efter att jag gjorde "The Reconnection" 2011 har jag kommit till insikt hur jag vill leva mitt liv och vad som är viktigt för mig.Jag är övertygad om att det är denna healing som har hjälpt mig att leva mer harmoniskt och må bra helt enkelt!
Kramar Susa

Reconnective Healing

Jag har dragit ut på att skriva det här för att det varit så svårt att hitta de rätta orden för att beskriva hur du hjälpt mig, Gertrud. Jag kom till dig i ett av mitt livs lägsta punkter. Jag var utmattad, bara millimeter ifrån att sjukskriva mig för utbrändhet. Kände mig så svag och ledsen. Liten. Lämnade den tredje och sista sessionen och hade aldrig kunnat drömma om den förändring som skulle komma att infinna sig nästan omedelbart efteråt. Jag kände en lätthet jag inte känt på länge. Förstod hur tunga och kompakta känslorna måste varit inom mig innan för plötsligt var det som att energin flödade med lätthet genom kroppen. Jag bubblade inombords av livsrus. Uppfylld av skratt och glädje, men samtidigt med en djupt grundad känsla av nyfunnen styrka och kraft. Jag gick från att vara nära att sjukskriva mig på obestämd tid till att inte ens känna att jag ville eller behövde ta ut någon semester. Förändringen har varit påtaglig även för de i min omgivning och tillsammans är vi dig så obeskrivligt tacksamma, finaste Gertrud. Massa kärlek till dig. Du är en gåva.
/Siv

Reconnective Healing
Jag gjorde min första healing någonsin hos Gertrud och det var på senhösten 2015 helt ovetandes om vad healing handlade om, jag var nyfiken och lite skeptisk men jag tänkte att med ett öppet sinne så kanske jag känner något... Och oj vad det hände mycket!!! Massor av känslor! Obearbetade händelser i livet som jag trodde jag hade glömt kom som minnen under healingen vid första healingdagen (av tre) och på kvällen var jag helt slut av alla gamla surdegar till intryck som jag tidigare har gömt för mig själv men som jag nu fick möjlighet att bearbeta och därmed kunna läka mina gamla sår. Nästa healingdag nummer två fullständigt fylldes jag av energi och bokade samma dag upp en yoga/healingkurs i Indien utan att känna en enda människa på resan. Helt galet olikt mig. Det hade jag ALDRIG gjort i vanliga fall, men jag fick en inre styrka som hjälpte mig och idag är jag både stolt och tacksam över mig själv att jag gjorde det.

 Dag tre gav mest effekt efteråt på kvällen, jag reflekterade då över att jag varje morgon när jag vaknar så har jag haft ångest i hela mitt liv så länge jag kan minnas. Inte mycket, och det släpper under dagen men tillräckligt för att jag har undrat över vad det kommer ifrån. Hur som helst så morgonen efter dag tre vaknar jag utan ångest(!), en känsla uppfann sig likt när en fläkt stängs av och man har inte hört den när den var på eftersom man vant sig vid ljudet men när den tystnar så känner man vad skönt det är och hur mycket den har stört. Samma känsla fick jag med min morgonångest, jag hade vant mig vid att alltid vakna med den men nu fanns den inte där. Och nu har det gått två år och den har inte kommit tillbaka. Jag är så glad att jag har hittat Gertrud och denna väg till välmående och det är ett nöje varje gång jag träffar goa, varma, vänliga Gertrud som bjuder så mycket av sig själv.
/ Lena

Tusen tack återigen för healingen. Jag kan meddela att huden fortsatt att läka. Tidigare omfattande fält av psoriasisutslag på benen som inte velat läka trots specialistbehandlingar, är nu plötsligt är i det närmaste normal. Nu är huden mjuk och normalfärgad, vilken den inte varit på åratal. Åratal (!). Jag har länge haft ett fult ärr efter ett sår från en psoriasisinflammation på ena benet som jag trott enda möjligheten att ta bort vore via en laseroperation - igår kväll upptäckte jag plötsligt att det var borta! Det kan inte annat sägas än att det är mirakulöst hur annorlunda huden blivit på bara dessa dagar efter alla år av stora fält av utslag och klåda.
Jag önskar att fler sökte till dig och healingen!
Tusen tack igen. Jag återkommer för påfyllning framåt vårkanten!
Kram Lis

Jag hade under flera års tid bearbetat gammalt emotionellt bagage, men hade hösten 2012 fortfarande kvar en del som jag inte riktigt lyckats släppa helt. Efter att ha fått healing av Gertrud så kände jag mig omedelbart lättare till sinnes och efteråt har jag i oväntat rask takt lyckats släppa negativa mönster och tankar. En annan oväntad effekt av healingen var att en pigmentfläck som sakta vuxit sig större i ögonvitan markant minskade. Efter ett halvår utbildade jag mig själv inom healing och då jag gav mig själv healing så blev pigmentfläcken mindre dag för dag, och efter en månad var den helt borta. Även om jag kan ge mig själv healing numera, så går jag tillbaka till Gertrud, för det ger mig så mycket positiv energi. Jag tycker att du är så bra och det du gör är fantastiskt!
 / Åsa

 Tack Gertrud

för healingbehandlingarna. Att efter många år av värk och stelhet i ben och framförallt i knän få uppleva en tillvaro utan värk är svårt att fatta. Redan efter första behandlingen kändes en förbättring. Jag upplevde under healingen att mina fötter rörde sig. Efter tredje behandlingen kunde jag avvara mina kryckor, dessutom har jag blivit lugnare och mera harmonisk.

/Gun

Ett stort TACK! för behandlingsserien med Reconnective Healing jag fick av dig Gertrud! Mina besvär med återkommande infektioner är helt borta och jag har inte känt av någonting sedan flera månader tillbaka. Själva behandlingstillfällen gav mig mycket speciella upplevelser där jag någon gång kunde ligga så avslappnad och tung på britsen att jag trodde jag skulle smälta in i den. En annan gång gav jag mig ut i luften istället och upplevde mig själv som en örn som flög iväg från en klippa i Gran Canyon, med en självklarhet och tillit att det var svårt att komma tillbaka efteråt! Ibland fanns det tryckkänslor lite varstans i kroppen där jag kände att nu jobbar jag med problemen jag har, men det kändes alltid bra och tryggt. Jag önskar dig mycket framgång med din verksamhet och hoppas att du får många klienter som får uppleva samma glädje som jag.

Tack ska du ha! /Kerstin


 Mina behandlingar hos Gertrud har återgett mig ett inre lugn jag inte känt på många år, något som jag verkligen saknat och som jag försökt återfå. Min oro har gett sig av och därför mår min kropp mycket bättre. Det har under flera års tid dagligen fått mig ur balans och min stresstolerans har varit väldigt låg, både i privatlivet och i professionella sammanhang.

Jag besökte Gertrud med inställningen "det kan inte bli sämre i alla fall" och väntade mig inte så mycket men jag har bara positiva upplevelser av det hela såhär i efterhand.

Efter första behandlingen hos Gertrud var jag som i en liten bubbla där endast jag och mina sinnen fick plats i ganska många timmar. Nu, några veckor efter senaste behandlingen är jag lugnare än på länge! Kan inte ens minnas när jag var i detta tillstånd senast. Dock minns jag ju att jag mått såhär bra förut och är så glad och lättad av att det kom tillbaka till mig. Återigen är jag i närkontakt med mina känslor, tankar och jag uppfattar saker omkring mig mer tydligt - känns som att mina sinnen är vässade igen.

/Emma

 Under behandlingen kändes som jag svävande ovanför bänken. Tyckte jag fick solen i mitt ansikte flera gånger. Kändes som jag slutade andas flera gånger, men det var absolut ingen obehaglig känsla, snarare en känsla av lättnad. Jag har haft ont i mitt vänstra lillfinger i flera år. Var tvungen att ta smärtstillande. Har inte kunnat böja det. Varit hos flera läkare som sagt att det finns inget att göra utan detta måste jag leva med. Efter tre behandlingar är mitt finger helt bra. Inget smärtstillande och det går att böja fingret precis som vanligt.

Tack! /Bertil

Jag har fått healing av Gertrud både personligt och per distans. Det är en underbar känsla och efter healingen fick jag mer energi, mindre ont och blev rörligare, dessutom fick jag förnyad livsglädje. Den känslan varade väldigt länge. Under healingen såg jag en ängel som fanns vid Gertruds sida.

Tack Gertrud! /Birgitta 

Distans Reconnective Healing
Healingen kände jag av, Jag fick väldigt ont i vänster knä, underben och fot. Armarna kändes tunga fast jag upplevde att jag var viktlös och jag befann mig definitivt på en högre frekvens. Jag hörde mjuk musik i mina öron. Jag var tvungen att fråga min man om han hade spelat musik eller om det kom utifrån. Han förnekade detta, allt var tyst runt omkring mig. Efteråt var jag nästan yr, kändes som om jag inte hade landat/jordats än och efter en stund fick jag väldigt ont utmed ryggen, en trötthetskänsla. Efter tre timmar var mitt "dåliga" parti i ryggslutet som bedövat.
Nästa distanshealing till samma person.
Denna gång var det min högra arm som kändes stasad. Plötsligt kom det vågor i intervaller från huvud ner till ryggslut som kändes skönt, likaså kändes det som virvlar över min mage. Jag hörde ett entonigt ljud hela tiden från mitt vänstra öra. Bilder fladdrade förbi av ett allvarligt ansikte i olika skepnader och sedan kom "Guds öga"- treenigheten. Du vet, den kristna symbolen av en trekant med ett öga inuti. (Ansiktet jag såg verkade också vara ett gudomligt väsen). När healingen var klar hade jag lätt värk över pannan.
Ryggen känns faktiskt lite bättre och "peppar, peppar" min mage har varit lugn denna vecka.
Efter 3 veckor från Petra
Tack jag mår bara bra, att min mage har blivit så bra är ett mirakel. Vi talade just om det idag och jag sa att jag var så tacksam att den är så lugn nu. Ryggen hade jag lite ont i för en vecka sedan men nu känns den bättre igen. Min förhoppning är att den ska bli så bra att jag kan börja göra situps igen. Det blev jag förbjuden av min ryggläkare att fortsätta med för 10 år sedan.
Petra från England